Onze online mogelijkheden

Via de onderstaande links kunt u online inloggen:
Client Online
Twinfield
Basecone
• WeFact

Met behulp van Client Online kunt u uw aangiften accorderen Dit kan ook met behulp van een app, te downloaden in de Play store (android) of in de Apple store. Tevens heeft u te allen tijde de beschikking over uw dossier en kunt u binnen een beveiligde omgeving gegevens aan ons kantoor ter beschikking stellen door ze in Client Online te uploaden.

 Twinfield online boekhouden biedt ondernemers een flexibele online werkomgeving met op ieder moment van de dag toegang tot de meest actuele financiële gegevens. Twinfield biedt de basis voor een optimale samenwerking tussen ondernemer en accountant voor een laag vast bedrag per maand. Dit resulteert in meer tijd voor ondernemen door maximale efficiency en tijdsbesparing.

Met online scannen en herkennen van Basecone kunt u digitale bestanden accorderen en verwerken in uw online administratie. Uw digitale of gescande facturen worden door Basecone herkend en verwerkt in uw administratie.

WeFact is een online facturatieprogramma waarmee u handig en gebruikersvriendelijk facturen kunt maken. Wefact is gekoppeld met Twinfield. Deze koppeling zorgt voor automatische uitwisseling van de facturen. WeFact haalt tevens dagelijks de openstaande posten op uit Twinfield kan daardoor de facturen in WeFact op betaald zetten.

Klachtenprocedure

Wij staan garant voor kwaliteit en passend advies bij iedere situatie. Bent u ondanks onze inspanningen niet geheel tevreden? Neemt u dan contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen of maak gebruik van de klachtenprocedure